
Czas przygotowania
3h 0min
Czas całkowity
4h 1min
porcja/porcje/porcji
110
porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
Składniki
burgerrrr
- 700 gramy wołowina, Mostek
- 300 gramy wołowina, Kark
- 72 gramy musztarda dijon
- 17 gramy Sòl morska
- 6 gramy pieprz, mielony
- 8 gramy oleju
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Mięso myjemy ,osuszamy następnie rozbieramy oraz oczyszczamy .porcjujemy na dlugie paski ok.2cmx2cm
- mielimy, dodajemy resztę składników , mieszając
"Mieszanie"
"Mieszanie"
"Mieszanie"
"Mieszanie"
"Mieszanie" aż do skutku .dzielimy na porcje 200g .
- Pakujemy próżniowo w woreczki wacum [19s ]
porcjowanie/mielenie
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze