Czas przygotowania
10min
Czas całkowity
30min
porcja/porcje/porcji
5
porcja/porcje/porcji
Poziom
--
Składniki
- 1 torebki drożdzyy suchych
- 200 g letniej wody, 2min/37st.C/obr.1
- 260 g mąki bezglutenowej Schar
- 30 g oleju
- 15 g siemienia lnianego, 5min/Interwał
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęModel urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Bardzo smaczne i prościutkie!
a jaką mąkę zamiast mąki Schar?
moja córcia to mały niejadek ale bułeczki jej posmakowały, były pieczone wczoraj i są pieczone w tej oto chwili pozdrawiam i dziękuję za przepis
Are you sure to delete this comment ?