Czas przygotowania
5min
Czas całkowity
35min
porcja/porcje/porcji
2
osoba/osoby
Poziom
--
- TM 31
opublikowany: 21/04/12
zmieniono dnia: 21/04/12
Składniki
Flądra na parze
- 2 filet z flądry
- 250 g brokułów
- 2 marchewki
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęModel urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Interesting articles keep posting more! Bitlife
I love carrots and other vegestable. So, this dish is suitable for me. I follow you can cook the best dish. My son also love it.
happy wheels
It's a dish I often eat with friends with dumb ways to die and weekend entertainment.
The food you recommend is better than I thought. I cooked this according to your recipe and seasoned to my taste wordle and it was really delicious.
Odnalazłam się ponownie na stronie
Ja swojej ryby nie przyprawiałam - przed samym podaniem można pokropić czy "Jarzynką"posypać .
Ryba otrzymuje "smaki" od warzyw gotowanych na parze - bo nie wiem jak to się dzieje ale "smaki" przechodzą
Dziękuję ElaK. To pomysł na jutrzejszy obiad już mam kompletny
Martka
Martka, chyba nie doczekamy się na odpowiedź autora przepisu... Przepis wstawiony ponad rok temu i "zero" odzewu. Podpowiem Ci, że ja pokropiłam rybę sokiem z cytryny i posypałam estragonem i tymiankiem; dopiero potem położyłam warzywa, które posypałam po wierzchu czabrem. Po uparowaniu potrawy zrobiłam sos z białego wina. Całość smakowała nam wybornie Polecam
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Też jestem ciekawa, mam Fladrę w lodówce
Martka
Tą rybę niczym się nie przyprawia? Ani sokiem z cytryny, ani ziołami??? Jaki ona ma smak tak bez niczego?
A może to tylko pomyłka?
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Are you sure to delete this comment ?