![thumbnail image 1](https://pl.rc-cdn.community.thermomix.com/recipeimage/gdueucj2-010d1-891026-cfcd2-xpf9xzjm/900cb0e6-050a-40b3-9d80-289f4a696e7d/main/fladra-na-parze.jpg)
Czas przygotowania
5min
Czas całkowity
35min
porcja/porcje/porcji
2
osoba/osoby
Poziom
--
- TM 31
opublikowany: 04/21/12
zmieniono dnia: 04/21/12
Składniki
Flądra na parze
- 2 filet z flądry
- 250 g brokułów
- 2 marchewki
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęModel urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Interesting articles keep posting more! Bitlife
I love carrots and other vegestable. So, this dish is suitable for me. I follow you can cook the best dish. My son also love it.
happy wheels
It's a dish I often eat with friends with dumb ways to die and weekend entertainment.
The food you recommend is better than I thought. I cooked this according to your recipe and seasoned to my taste wordle and it was really delicious.
Odnalazłam się ponownie na stronie![tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)](/bundles/tmrcfront/js/tinymce-plugins/tmrc_emoticons/img/smile.png)
Ja swojej ryby nie przyprawiałam - przed samym podaniem można pokropić czy "Jarzynką"posypać .
Ryba otrzymuje "smaki" od warzyw gotowanych na parze - bo nie wiem jak to się dzieje ale "smaki" przechodzą![tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)](/bundles/tmrcfront/js/tinymce-plugins/tmrc_emoticons/img/smile.png)
Dziękuję ElaK. To pomysł na jutrzejszy obiad już mam kompletny![tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)](/bundles/tmrcfront/js/tinymce-plugins/tmrc_emoticons/img/smile.png)
Martka
Martka, chyba nie doczekamy się na odpowiedź autora przepisu... Przepis wstawiony ponad rok temu i "zero" odzewu. Podpowiem Ci, że ja pokropiłam rybę sokiem z cytryny i posypałam estragonem i tymiankiem; dopiero potem położyłam warzywa, które posypałam po wierzchu czabrem. Po uparowaniu potrawy zrobiłam sos z białego wina. Całość smakowała nam wybornie
Polecam
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Też jestem ciekawa, mam Fladrę w lodówce![tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)](/bundles/tmrcfront/js/tinymce-plugins/tmrc_emoticons/img/smile.png)
Martka
Tą rybę niczym się nie przyprawia? Ani sokiem z cytryny, ani ziołami??? Jaki ona ma smak tak bez niczego?
A może to tylko pomyłka?
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Are you sure to delete this comment ?