Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
Składniki
- 600 g schabu bez kości, oczyszczone z błon
- 250 g mrożonych liści szpinaku, rozmrożonych i lekko odciśniętych
- 3 ząbki czosnku
- 50 g Suszonych pomidorów w zalewie
- 1 opakowania mozzarellil lub zottarelli
- sól,pieprz, przyprawa do mięsa wieprzowego, do smaku
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Przygotowanie farszu
Przygotowanie rolady
Porady
Zwróć uwagę, by prostokąt schabowy nie był dłuższy niż górna część Varomy.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Pychota! Ja zawijam w rozcięty rękaw do pieczenia.
Pyszna rolada. Mąż zachwycony. Dziękuję za przepis. Parowałam 45 minut i zawinęłam rolady w folię spożywczą, a nie aluminiową.
Bardzo dobre! Zamiast zawijać w folię zawinęłam mięso w sakiewki i nabiłam na wykałaczki. Podałam z ziemniaczkami z piekrnika. Polecam
mirka85r:czy jeśli chce upiec ja w całości w piekarniku również zawinąć ja w folie jak na zdjęciu ?
O ciekawy przepis. Wyprobuje
RObiłam te roladki, zarówno ze schabem jak i piersią kurczaka. Polecam przepis rewelacyjny.
5 gwiazdek za pomysł z mięsem, ale 3 gwiazdki za wykonanie...
Mięso było jeszcze różowe, mimo że parowałam je aż 45 minut (sugerując się opiniami, za które dziękuję). Nie widzę sensu, żeby pół gdziny parować i pół godziny piec w piekarniku - chyba lepiej upiec od początku w piekarniku i po problemie. Generalnie polecam, bo mięso smaczne, łatwo się robi taką roladę.
Fantastyczny przepis. Mięsko i farsz przepyszny. Będę wracałą do tego dania. Ja zamiast varomy wykorzystałam w całości piekarnik. 30 min, 200 stC
Folia Aluminiowa jest szkodliwa!!!!!! Lepiej przygotować mięso w zwykłym papierze do pieczenia!!!
Rewelacyjne mięsko! Pychotka!