Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
Składniki
- 600 g schabu bez kości, oczyszczone z błon
- 250 g mrożonych liści szpinaku, rozmrożonych i lekko odciśniętych
- 3 ząbki czosnku
- 50 g Suszonych pomidorów w zalewie
- 1 opakowania mozzarellil lub zottarelli
- sól,pieprz, przyprawa do mięsa wieprzowego, do smaku
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Przygotowanie farszu
Przygotowanie rolady
Porady
Zwróć uwagę, by prostokąt schabowy nie był dłuższy niż górna część Varomy.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Pychota! Ja zawijam w rozcięty rękaw do pieczenia.
Pyszna rolada. Mąż zachwycony. Dziękuję za przepis. Parowałam 45 minut i zawinęłam rolady w folię spożywczą, a nie aluminiową.
Bardzo dobre! Zamiast zawijać w folię zawinęłam mięso w sakiewki i nabiłam na wykałaczki. Podałam z ziemniaczkami z piekrnika. Polecam
mirka85r:czy jeśli chce upiec ja w całości w piekarniku również zawinąć ja w folie jak na zdjęciu ?
O ciekawy przepis. Wyprobuje
RObiłam te roladki, zarówno ze schabem jak i piersią kurczaka. Polecam przepis rewelacyjny.
5 gwiazdek za pomysł z mięsem, ale 3 gwiazdki za wykonanie...
Mięso było jeszcze różowe, mimo że parowałam je aż 45 minut (sugerując się opiniami, za które dziękuję). Nie widzę sensu, żeby pół gdziny parować i pół godziny piec w piekarniku - chyba lepiej upiec od początku w piekarniku i po problemie. Generalnie polecam, bo mięso smaczne, łatwo się robi taką roladę.
Fantastyczny przepis. Mięsko i farsz przepyszny. Będę wracałą do tego dania. Ja zamiast varomy wykorzystałam w całości piekarnik. 30 min, 200 stC
Folia Aluminiowa jest szkodliwa!!!!!! Lepiej przygotować mięso w zwykłym papierze do pieczenia!!!
Rewelacyjne mięsko! Pychotka!
Are you sure to delete this comment ?