Czas przygotowania
1min
Czas całkowity
1min
porcja/porcje/porcji
2
porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
Składniki
pasta z oliwek
- 5-7 kapary
- świeża bazylia
- 50 g sera feta
- 100 g oliwek czarnych bez pestek
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęTen przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Smaczna, choć dla mnie trochę zbyt wyrazista. Następnym razem dodam jeszcze twarogu.
Dobre. Zmodyfikowałam delikatne ... wymieszałam oliwki czarne z zielonymi i dodałam czosnek. Bazylii nie oszczędzałam Sól, pieprz do smaku i ... pyszny śródziemnomorski smak w środku zimy !
Zielone oliwki są słone tak jak i feta więc będzie słono. Z czarnymi pycha.
Uwielbiam oliwki do wyprobowania
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję
Można użyć oliwek czarnych lub zielonych. Ja wykorzystałam oliwki czarne w składnikach wkradł się błąd
Jestem Agata
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.
Antoine de Saint-Exupéry
Are you sure to delete this comment ?