Tu jesteś:
4
Składniki
- 300 g mak, i pszennej
- 30 g maku
- 1 jajko
- 100 g cebuli
- 40 g masła
- 5 łyżek oliwy z oliwek
- 1,5 łyżeczki soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu, .
-
6
30min
Czas całkowity 12minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
W naczyniu umieścić cebulę , rozdrobnić - 6 sek. poz.7. Dodać pozostałe składniki i wyrabiać 20 sek. poz.6.
Ciasto rozwałkować na posypanej mąką stolnicy.Wykrawać dowolne kształty ciaste- kwadraty, trójkąty , itp. Wszystko zależy od inwencji autora.
Krakersy mogą być ciekawym dodatkiem do Świątecznego żurku.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzCałe szczęscie, że w końcu
Całe szczęscie, że w końcu regularnie odwiedzam Przepisownię. Tyle tu inspiracji kulinarnych- aż chce się pichcić.
Małgosiu jesteś DOBRA !
Lidka Abramowicz
WOW ale ciekawy przepis
WOW ale ciekawy przepis warto wypróbować