- TM 31
Składniki
- 550 gramów ziemniaków
- 300 gramów Bulionu warzywnego
- 150 gramów dyni
- 3 filety z dorsza (300-350g)
- kilka kulek pieprzu
- sól, pieprz do smaku
- tymianek
- 1/2 cytryny - sok
- 4 łyżki oleju z oliwek
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Rybe umyc, osuszyc, posolic, popieprzyc, nasmarowac polowa oliwy, skropic sokiem z cytryny, odlozyc. Ziemniaki obrac, umyc, pokroic na czesci, wlozyc do "Blokada naczynia miksującego" . Dodac bulion, kulki pieprzu, tymianek: 15min / 100° / "Obroty wsteczne" / obr 1. 5 min. przed koncem dodac pokrojona w gruba kostke dynie. Wyjac, przelozyc do brytfanki, na wierzch ulozyc filety, polac oliwa, posypac tymiankiem. Piec w goracym piekarniku: 200° / 25-45 min. 5-8 min przed koncem wlaczyc tylko gòre lub grill. Leciutko zapiec. Posypac swieza pietruszka.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
The picture isn't very eye-catching, but it could be delicious bubble shooter
uwielbiamy dynie na pewno bedzie pyszne
Polecam Grazynko Lekkie i smaczne Wypròbuj
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
Veroniko przepis mi umknąl Dodałam do wypróbowania
Ciekawy i dietetyczny pomysł na obiadek super
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję