thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
15min
Czas całkowity
15min
porcja/porcje/porcji
4 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy

Składniki

kotlety

  • 20 g cebuli
  • 1 płaskiej łyżeczki majeranku
  • 1 płaskiej łyżeczki kminu rzymskiego
  • 1 płaskiej łyżeczki soli
  • 20 g otrąb pszennych, do panierowania
  • 1 łyżki oliwy
  • 200 g ugotowanej ciecierzycy (lub ugotowanego ryżu)
  • 200 g kapusty kiszonej

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    kotletów
  1. Do Zablokowanywrzycić cebulę, poszatkować 2-3 s obr 5


    dodać oliwę dusić 2min/Varoma/ obr 1


    dodać resztę składników, zmiksować 5 s obr 8


    z powstałej masy formujemy kotleciki i panierujemy w otrębach.


    Smażymy na patelni lub gotujemy na varomie

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Kotlety z kapusty kiszonej

Wydrukuj:

Komentarze