- TM 31
Składniki
mus selerowy
- 500 g wody
- 1/2 łyżeczki soli
- 1/2 łyżeczki soli ziołowej
- 300 g selera pokrojonego na kawałki
- 30 g oliwy lub oleju
- 60 g ziemniaków surowych, obranych
- 80 g cebuli
łosoś
- 600 g łososia, świeżego pokrojonego w poprzek na 3-4 cm kawałki
- 100 g szynki parmeńskiej pokrojonej w cienkie plasterki
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
cebule rozdrobnić 3s/obr.5. Dodać oliwę i dusić 2min30s/Varoma/obr.2. Następnie dodać ziemniaki i selera, rozdrobnić 7s/obr.5. Dodać wodę, sól i sól ziołową. Zamknąć naczynie miksujące.
Kawłaki łososia owinąć w szynkę i ułożyć na dolnej i górnej przystawce Varoma. Przystawkę włożyć na naczynie miksujące i gotować 20min/Varoma/obr.1,5. Przystawkę odstawić a zawartość naczynia miksującego zmiksować 20s/obr.8.
Podawać z sałatą roszponką i sosem vinegret
Mus selerowy
Łosoś
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
The geometry dash lite difficulty ramps up quickly, with each level introducing new obstacles and challenges that require split-second reactions and perfect timing. This constant sense of improvement and progression, along with the gratification of overcoming increasingly difficult hurdles, contributes to the game's addictive nature.
Przepis dodaję do eksperymentów z córką Gabrysią w kuchni Mąż się ucieszy z łososia
Szkoda, że nie ma zdięcia do przepisu Pozdrawiam