Składniki
- 5 szt sznycli z indyka (lub innego mięsa)
- 80 g cebuli
- 80 g ogórków kiszonych
- 1 mała marchewka
- 30 g Pora
- 20 g musztardy
- szczypta soli i pieprzu
- 100 g pieczonego lub wędzonego łososia
- przyprawa do drobiu
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Sznycle z indyka rozbić na cieńkie kotlety i przyprawić przyprawą do drobiu. Do naczynia włożyć cebulę pokrojoną na kawałki, marchewkę i pora, ogórki kiszone, musztardę, sól, pieprz i łososia zmiksować czas 10 sek, obr.5. Farsz nakładać na kotlety i ciasno zawijać. Podsmażyć chwilkę na patelni, do naczynia wlać 1 litr wody i założyć nakładkę Varoma, ułożyć kotlety i gotować 25-30 minut/ Varoma/ obr.2. Można także od razu kotlety ułozyc na Varomie bez podsmażania.
Podawać np z pieczonymi ziemniakami, surówką, sosem pieczarkowym.
Smacznego
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 21
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Mniam, pycha, zrobię w weekend, u mnie dzisiaj z serkiem pleśniowym i pietruszką
Polecam Grażynko, są bardzo smaczne i zdrowe
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję
Magi prawdziwa niespodzianka jeszcze takiego połączenia mięsa z rybką nie jadłam koniecznie muszę spróbować