Czas przygotowania
1h 25min
Czas całkowity
2h 5min
porcja/porcje/porcji
1
porcja/porcje/porcji
Poziom
Średni
Składniki
12 jaj
4łyżki mąki pszennej
4 szklanki mączki ziemniaczaniej
2szklaniki cukru
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- odziel białko od żułtek ubij białka na luźnom pijanę dodawaj po kilka żułtek do pijany i mieszając.jak sie połonczą biała z żułtkami to dodaj po trochu cukru jak sie cukier rospuśći to dodaj mąke ziemniczaną plus mąke przenąm ja wszystko sie połonczy to pszelac do blachy i piec przez 40 min do suchego patyczka. pierwsze 5 min w stopniach 100*C po 5min w 170*C
biszkopt
Porady
często nie otwierać piekarniki !!!
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Przepis wygląda naprawdę prosto ale blacha jakiej wielkości? Dla mnie jest to ważne. Pozdrawiam
Are you sure to delete this comment ?