Załaduj zdjęcie
Załaduj zdjęcie
Czas przygotowania
20min
Czas całkowity
20min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
Łatwy

Składniki

ryba gotowana na parze

filety z dorsza

  • 2 kawałki masło, niesolone,czosnek,sól,pieprz,papryka słodka , woda

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Varoma
    Varoma kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    Ryba gotowana na parze
  1. Kawałki dorsza mrożonego rozmrozić lub świerzego.
    Przygotować smarowanie- masło zmiksować z podanymi składnikami. Zmiksowaną pastą wysmarować kawałki ryby,
    położyć na folji aluminiowej pozawijać boki położyć na waromie.
    Do dzbanka wlać 1/2 litra wody i gotować 20 minut /Obroty wsteczne"Obroty wsteczne" obroty1
    Ryba bardzo smaczna nie jest sucha, podałam ryżem z przepisu(Ryż z pomidorami z TM )

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

ryba gotowana na parze

Wydrukuj:

Komentarze