- TM 31
Składniki
- 2 łyżki cukier biały lub trzcinowy
- 200 gramów wiórek kokosowych
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Cukier wsypać do"Blokada naczynia miksującego" i zrobić cukier puder.
Dosypać wiórki i miksować 1m/obroty6-7
Zgarnąć kopystką ze ścianek i powtórzyć 1m/6-7
W moim przypadku wystarczyło.Przełożyć krem do szczelnie zamkniętego pojemniczka
WAŻNE!!!
Nie trzymać w lodówce Sam szybko zniknie,a w lodówce mocno stwardnieje.Dodawać np.do pikantnych krakersów lub ciasteczek .naleśników na słodkie kanapki i co kto tylko woli .
Smacznego
Porady
Wiórki muszą się zrobić mięciutkie.Aksamitne
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Powiem szczerze że nie próbowałam ale myślę że tak
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Czy będzie się nadawal jako nadzienie do drożdżoweK?
Are you sure to delete this comment ?