thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--

Składniki

  • 2 łyżki cukier biały lub trzcinowy
  • 200 gramów wiórek kokosowych

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Cukier wsypać doBlokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego" i zrobić cukier puder.

    Dosypać wiórki i miksować 1m/obroty6-7

    Zgarnąć kopystką ze ścianek i powtórzyć 1m/6-7

    W moim przypadku wystarczyło.Przełożyć krem do szczelnie zamkniętego pojemniczka

    WAŻNE!!!

    Nie trzymać w lodówce Sam szybko zniknie,a w lodówce mocno stwardnieje.Dodawać np.do pikantnych krakersów lub ciasteczek .naleśników na słodkie kanapki i co kto tylko woli .

    Smacznego

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Porady

Wiórki muszą się zrobić mięciutkie.Aksamitne

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Prosty krem kokosowy

Wydrukuj:

Komentarze