Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
SER SMAŻONY WIELKOPOLSKI
- 2 kostki sera białego chudego, ok.500 g
- 3 żółtka
- 2,5 łyżki masła
- 1,5 łyżeczki soli
- 1,5 łyżeczki sody oczyszczonej
-
6
8min
Czas całkowity 8minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- 1.[size= 13px]Wszystkie składniki dodać do naczynia miksującego
[/size]
- czas: 8 min.
- temperatura: 80 *C
- obroty: 6
SER SMAŻONY WIELKOPOLSKI
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz -
Kopystka
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz