Tu jesteś:
4
Składniki
KOKTAJL CZEKOLADOWO-BANANOWY WIOLETTA
- 180-200 g banana
- 25 godżywka białkowa wegańska
- 100 g melona
- 220 g napój owsiany, ryżowy, migdałowy (bez dodatku cukru)
- 5-10 g kakao
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- Do naczynia miksującego włożyć banan i melon, dodać kakao i napój roślinny, zmiksować 1 min/obr. 10. Kakaowy koktajl z bananem i melonem podawać bezpośrednio po przygotowaniu.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz -
Kopystka
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz