3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Chleb migdałowy BIO (dieta keto/optymalna)


Wydrukuj:
4

Składniki

471 g

Chleb migdałowy BIO (dieta keto/optymalna)

  • 240 gramów jajko, (4 sztuki)
  • 150 gramów migdały, mielone, mąka migdałowa
  • 70 gramów masło
  • 8 gramów proszek do pieczenia, 2 łyżeczki
  • 3 gramów sól, drobna
5

Przygotowanie

    Chleb migdałowy keto/optymalny
  1. Przygotowanie jest bardzo łatwe tmrc_emoticons.) Wrzucamy wszystko do thermomixa, mieszamy. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Wrzucamy do piekarnika na 50-60 min na 170-180*C. Chleb wychodzi bardzo delikatny, ale elastyczny. Nie ma żadnego posmaku, może delikatnie taki "babkowy". Idealne rozwiązanie dla wszystkich poszukujących alternatywy dla klasycznego chleba.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
11

Porady

Dla keto/optymalnych, bardzo mało weglowodanów. Makro na 100 g BTW 13/34/3


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy