Czas przygotowania
15min
Czas całkowity
15min
porcja/porcje/porcji
2
porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
Składniki
Oscypki na ciepło z żurawiną
- konfitura z żurawiny
- 11 oscypków
- 1 szklanka wody
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPorady
Oscypki podajemy z żurawiną.
Konfitura z żurawiny jest w moich przepisach.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Można na patelni, a można i na termomiksie jak kto woli ...
Jestem Agata
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.
Antoine de Saint-Exupéry
Polecam przepis na podkręcony sos żurawinowy
Składniki:
pełen przepis na stronie http://www.mojbar.pl/podstawy/porady/Zawiany+kucharz%3A+sos+%C5%BCurawinowy.htm
nie bardzo rozumiem po co taki przepis? tak to ja oscypki se mogę i na patelni podgrzać,
Przepis w podobnym stylu :
Przepis na zupę z liściem laurowym : składniki zupa, liść laurowy,
podgrzać zupę i przystroić liściem laurowym,
brak mi słów
Are you sure to delete this comment ?