Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
4min
Czas całkowity
4min
porcja/porcje/porcji
2 porcja/porcje/porcji
Poziom
--
  • TM 31
opublikowany: 16/02/12
zmieniono dnia: 14/03/12

Składniki

Szpinak na ciepło

  • 120 g szpinaku, liście
  • 2 gałązek selera naciowego
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczki cukru
  • 20 g masła
  • 10 g mąki ryżowej
  • 150 g wody
  • 1 jajko kurze, surowe

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. wszystkie składniki, oprócz wody i jajka, miksujemy 30s/obr 7


    dolewamy wodę, nakładamy motylek i gotujemy 20 min/90oC/obr 3


    5 min przed końcem wbijamy przez otwór jajko.


    Całość miksujemy 5sek/obr 7

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Szpinak na ciepło

Wydrukuj:

Komentarze