Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
50 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy

Składniki

CIAST NA PIEROGI

  • pół kg przesianej mąki tortowej
  • 3 czubate łyżki mąki ziemiaczanej
  • 2 łyżek oleju
  • 0,5 szklanki ciepłej wdy, gorąca
  • 1 szklanka ciepłego mleka
  • 1 szczypta oli

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    Pierogi pyszne i mięciutkie
  1. Wsypać przesiane mąki do Blokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego"

    Zrbić wgłębienie wlać olej mleko i wode dodać sól

    Ciasto"Ciasto" ugniatanie

    Wyjąć ciasto z naczynia przykryć ściereczką

    Rozwałkować cieniutko i wycinać krążki

    Faszerować wg uznania

Porady

szklanka to ok 200ml

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

CIAST NA PIEROGI

Wydrukuj:

Komentarze