

Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
Łatwy
- TM 31
opublikowany: 10/10/13
zmieniono dnia: 24/10/13
Składniki
pasta
- sól do smaku
- 1 cebulka dymka
- makrela wędzona bez skóry i bez ości
- 4 łyżki majonez wykonany w TM
- pieprz cayenne,lub pieprz czarny, opcjonalnie
- 120 g ser żółty kostka
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
do naczynia wrzucic ser żółty pokrojony w kostkę,rozdrobnić 10s/obr7,wrzucic pozostałe składniki,cebulke dymkę pokrojona drobno,wymieszać 20s/
"Obroty wsteczne" /obr2
pasta z makreli
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Smaczna i szybka
Bardzo dobry przepis. Może mniej sera tylko. Dodałam też czerwonej papryki.
Zrobione - zjedzone
. W przyszłym tygodniu powtórka.... 
Słuchajcie odnośnie proporcji składników w niektórych potrawach (może oprócz ciast) traktujcie lekko na luzie.
Tego sera i innych składników możemy dodać wg własnego uznania. Nie trzeba się martwić, ze sera dam o 50 g za dużo.
Lidka Abramowicz
Lidziu dziekuje za rade skorzystam następnym razem
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
Bardzo smaczna pasta. W rybie można pozostawić drobne ości (są b. zdrowe) i wtedy wszystko razem dokładnie zmiksować 20- 30 sek/ obr 10. Polecam i POZDRAWIAM serdecznie.
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/party.png" alt="
" width="19" height="23">
Lidka Abramowicz
Ja nie dam... ale moja genialna siostra wrzuciła kiedyś całą rybkę, bo nie pisało w przepisie, że trzeba pozbyć się skóry i ości ;o) więc warto takie informacje podawać w przepisach. Nie dla wszystkich jest to tak oczywiste jak dla twórcy przepisu ;o) Przepis ciekawy... dodaję do wypróbowania. Pozdrawiam.
;o)
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
Pasta wyszła wyśmienita bardzo dobry przepis
polecam
Pozdrawiam Krystyna
Krystyna