Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
- TM 31
opublikowany: 26/04/13
zmieniono dnia: 26/04/13
Składniki
- 7 jaj gotowanych na twardo
- 4-5 ogórków konserwowych
- 2 puszki tńczyka w oleju
- ulubione przyprawy i zioła
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Jajka ugotuj :włóż do koszyczka ,do "Blokada naczynia miksującego" wlej500g wody i gotuj 14 min varoma/1 .Po ugotowaniu wystudź ,obierz i pokrój na cztery .Z "Blokada naczynia miksującego" wylej wodę i włóż ogórki zmiksuj 4sek/5 dołóż resztę składników i zmiksuj 10s/5-6
Porady
Można użyć jako nadzienie do pierogów
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
dziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś zjedzone, bardzo dobra pasta wersji pierogowej też kiedyś spróbuję
Super tak zrobię
Basiek76:Jeżeli dodasz troszkę oliwy lub masła to tak. Inaczej może być za suche
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Czy zamiast tuńczyka w oleju można dodać tuńczyka w sosie własnym?
Cieszę się ,że smakowało
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Haniu, obiecałam,że podzielę sie wrażeniami na temat pierogów z Twoja pastą. Zrobiłam wczoraj i nie ma po nich śladu. Polecam gorąco wszystkim ten pomysł!! :O .Pierogi są bardzo, bardzo smaczne . Nie sądziłam ,że będą tak smakowały. Bardzo delikatne w smaku i właściwie nie wyczuwa się w nich ryby. Do pasty dodałam małą cebulkę ,ponieważ ta pasta jest delikatna.Dziękuję za pomysł i nowy przepis .Jeszcze raz polecam . Pozdrawiam
Oczywiście, przyznaję racje ,ale sama sie przekonam czy mi odpowiada Dam znać.Pozdrawiam
Kasiu cieszę się ,że Wam smakowało Smoczek ja tylko zasugerowałam ,jak mówiłam ile ludzi tyle smaków nam smakowało ,a Ty proszę daj znać jakie jest Twoje zdanie
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Pastę tę robię od czasu do czasu, ale zaintrygowało mnie to nadzienie w pierogach :O muszę to zrobić.Pozdrawiam
Witaj Haniu
Twoja pasta zrobiła dzisiaj w naszym biurze furorę
Nasza "szefowa" wyszukała Twój przepis, kupiła składniki i dzisiaj, na poniedziałkowym spotkaniu wcinaliśmy ją razem z ciepłymi bułeczkami. Wszystko zostało dosłownie pożarte w 5 sekund
pycha
Are you sure to delete this comment ?