
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
- TM 31
opublikowany: 26/04/13
zmieniono dnia: 26/04/13
Składniki
- 7 jaj gotowanych na twardo
- 4-5 ogórków konserwowych
- 2 puszki tńczyka w oleju
- ulubione przyprawy i zioła
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Jajka ugotuj :włóż do koszyczka ,do
"Blokada naczynia miksującego" wlej500g wody i gotuj 14 min varoma/1 .Po ugotowaniu wystudź ,obierz i pokrój na cztery .Z
"Blokada naczynia miksującego" wylej wodę i włóż ogórki zmiksuj 4sek/5 dołóż resztę składników i zmiksuj 10s/5-6
Porady
Można użyć jako nadzienie do pierogów
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
dziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś zjedzone, bardzo dobra pasta
wersji pierogowej też kiedyś spróbuję
Super tak zrobię
Basiek76:Jeżeli dodasz troszkę oliwy lub masła to tak. Inaczej może być za suche
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Czy zamiast tuńczyka w oleju można dodać tuńczyka w sosie własnym?
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Haniu, obiecałam,że podzielę sie wrażeniami na temat pierogów z Twoja pastą. Zrobiłam wczoraj i nie ma po nich śladu. Polecam gorąco wszystkim ten pomysł!! :O .Pierogi są bardzo, bardzo smaczne .
Nie sądziłam ,że będą tak smakowały. Bardzo delikatne w smaku i właściwie nie wyczuwa się w nich ryby. Do pasty dodałam małą cebulkę ,ponieważ ta pasta jest delikatna.Dziękuję za pomysł i nowy przepis .Jeszcze raz polecam .
Pozdrawiam 
Oczywiście, przyznaję racje ,ale sama sie przekonam czy mi odpowiada
Dam znać.Pozdrawiam 
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Pastę tę robię od czasu do czasu, ale zaintrygowało mnie to nadzienie w pierogach :O muszę to zrobić.Pozdrawiam
Witaj Haniu
Twoja pasta zrobiła dzisiaj w naszym biurze furorę
Nasza "szefowa" wyszukała Twój przepis, kupiła składniki i dzisiaj, na poniedziałkowym spotkaniu wcinaliśmy ją razem z ciepłymi bułeczkami. Wszystko zostało dosłownie pożarte w 5 sekund
pycha