thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
2min
Czas całkowity
2min
porcja/porcje/porcji
10 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy

Składniki

  • 2 szczypty soli i pieprzu do smaku
  • 100 g oliwy z oliwek
  • 100 g liści szpinaku, świeżych
  • 50 g orzechów włoskich wyłuskanych
  • 50 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
  • 1-2 ząbki czosnku

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. 1. Do naczynia miksującego włożyć czosnek, rozdrobnić 2 s/obr. 8. Zgarnąć kopystką na dno naczynia miksującego.

     

     

  2. 2. Dodać parmezan, orzechy i szpinak, rozdrobnić 8 s/obr.8.

  3. 3. Dodać oliwę, pieprz i sól, wymieszać 20 s/obr.3

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Pesto ze szpinaku

Wydrukuj:

Komentarze

Are you sure to delete this comment ?