- TM 31
Składniki
KOLOROWA PIANKA LIGHT
- 500 gramów gorącej wody
- 200 gramów owoców
- 1 opakowania galaretka czerwona
- 1 opakowania galaretka zolta
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
1. Rozpuścić każdą galaretkę w 250 ml gorącej wody-każdą w osobnym naczyniu.
2.Poczekać do całkowitego zestygnięcia.
3 Do naczynia miksującego założyć motylek.
4. Zastygniętą galaretkę czerwoną przełożyćdo naczynia miksującego założyć MT.Zmiksować czas 5 min.obr.poz.4
5. Przelac ubitą galaretkę do przejrzystej miski. Wstawić do lodówki.
6. Drugą galaretkę przełożyć do naczynia miksującego z motylkiem założyć MT.Zmiksować czas 5 min. obr. poz.4
7. Ubitą galaretkę przelewamy do tej samej miski co poprzednią tworząc kolejną warstwę.wstawićdo lodówki na 30 min. Dołożyć do dekoracji owoce.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Córka bardzo lubi
Często robię
Świetny przepis. Najpierw byłam w szoku że można ubijać tak galaretkę
Maly ksiaze:tak
alutkaaa:twarda
Deserek PRIMA.Delikatny jak ptasie mleczko. POLECAM
Czy dobrze zrozumialam?do tm wkladam już totalnie zastygnieta zimne galaretki i takie glutki miksuje?proszę i odpowiedz
Super deserek, taki lekki a przy tym smaczny
Deser pycha często robie
galaretka ma być twarda czy tylko wystudzona
Potwierdzam wcześniejsze wypowiedzi. PYSZNE. Goście zachwyceni. Osobiście również polecam. (przepis 'sprzedany' dalej).
Lekki i pszyny deserek. Polecam!!!
Oto kanadyjska wersja mojego Przyjaciela z Edmonton. Brawo, Marcin!!!
[[wysiwyg_imageupload:2713:]]
Are you sure to delete this comment ?