Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
1
butelka/butelki/butelek
Poziom
--
Składniki
ŻURAWINA Z MIODEM
- 250 g żurawiny, mrożonej
- 4 łyżki miodu
- 2 ząbki czosnku, małe
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- 1/ Żurawinę rozmrozić.
2/ Wszystkie składniki umieścić w "Blokada naczynia miksującego" rozdrobnić 20 s/obr. poz. 4-5.
3/ Otworzyć "Blokada naczynia miksującego" i kopystką zgarnąć pastę ze ścianek naczynia i pokrywy na dno.
4/ Ponownie uruchomić urządzenie 20 s/obr. poz. 7-8.
5/ Gotową pastę przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce do 10 dni (można zjeść wcześniej ).
Porady
Pastą można smarować pieczywo lub podjadać bezpośrednio ze słoiczka. Ma dużo cennych witamin i służy wzmocnieniu odporności w sezonie jesienno-zimowym.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze