Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
10min
Czas całkowity
27min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--
  • TM 31
opublikowany: 01/12/10
zmieniono dnia: 29/11/11

Składniki

  • 2 jajka
  • 100 ml mleka
  • szczypta gałki muszkatołowej
  • sól , pieprz
  • 1 op. ciasta francuskiego
  • 80 g sera żółtego
  • 100 g wędzonego boczku

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Piekarnik nagrzać do temp 200

    Do kielicha włożyć jajka, mleko, gałkę sól pieprz i wymieszać obr.4 30s

    wyjąć, włożyć ser żółty i zmielić obr 9 10 s. Ciasto francuskie rozwałkować  wycinać małe foremki i wypełnić je serem i boczkiem oraz wlać zawartość z przyprawami piec 17 min temp 200

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Tartinki z boczkiem i ementalerem

Wydrukuj:

Komentarze