Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
Poziom
--

Składniki

  • 80 gramów zimnego masla
  • 100 gramów mąki
  • 100 gramów maki z migdalòw (zmielone migdaly)
  • 80 gramów tartego parmezanu
  • 1 szczypta grubej soli
  • 25 gramów bialego wina wytrawnego
  • 70 gramów serka kremowego

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Skladniki, opròcz serka, wlozyc do naczynia: 2min / Ciasto"Ciasto" . Podzielic ciasto na kawalki ok. 8-10g kazdy, zrobic kulki (wyjda wielkosci orzecha wloskiego), ukladac na blaszke wylozona papierem ( beda lekko splaszczone od spodu), w odleglosci 3-4cm, jeden od drugiego. Piec w nagrzanym piekarniku: 180° / ok. 20min. Ostudzic kompletnie. "Rozrobic" widelcem serek. Za pomoca strzykawki do dekoracji tortòw , nalozyc nadzienie na jedno ciastko i przykryc drugim, jak kanapka (dwie strony splaszczone do siebie).

Porady

Podawac od razu. Mozna przechowywac w lodòwce max 2-3 dni, zamkniete w plastikowym pojemniku.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Pocalunki damy

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy
Are you sure to delete this comment ?