Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--

Składniki

  • 1 MAŁA KAPUSTA PEKIŃSKA (POKROIĆ NA MNIEJSZE KAWAŁKI)
  • 1 JABŁKO POKROJONE NA 4 CZĘŚCI
  • 1/2 cebuli, CZERWONEJ
  • 1 OGÓREK KISZONY LUB KONSERWOWY
  • 1/4 czerwonej papryki, (POKROIC NA MNIEJSZE KAWAŁKI)
  • KOPEREK,PIETRUSZKA
  • 1 ŁYŻKA MUSZTARDY NP.STOŁOWA
  • SÓL,PIEPRZ,CUKIER DO SMAKU
  • 1/2 puszki kukurydzy, NAJLEPIEJ BONDUELL
  • 2-3 ŁYŻKI MAJONEZU LUB JOGURT NATURALNY

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. WSZYSTKIE SKŁADNIKI UMIESZCZAMY WG KOLEJNOŚCI(KAPUSTĘ PEKŃSKĄ MYJEMY I KROIMY NA MNIEJSZE KAWAŁKIOPRÓCZ KUKURYDZY I MAJONEZU. CZAS 6-7 SEK. OBR 4-NIE WIĘKSZE!!!  DODAJEMY KUKURYDZĘ I MAJONEZ  OBROTY WSTECZNE 2  CZAS 10 SEK

     

     

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

SURÓWKA ŚWIATECZNA DO ZIEMNIAKÓW I MIĘSA

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy
Are you sure to delete this comment ?