thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
10min
Czas całkowity
10min
porcja/porcje/porcji
2 osoba/osoby
Poziom
Łatwy

Składniki

Pasta

  • 1 wędzona makrela bez skóry i ości
  • 1/2 pęczka Natki pietruszki
  • 1/2 szklanki ugotowaneji kaszy jaglanej
  • 1 ogórek kiszony
  • 1 cebula
  • 1 płaskich łyżeczek chrzanu tartego
  • sól i pieprz do smaku

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Makrelę obierz ze skóry i ości i wrzuć do naczynia.

    Dodaj pozostałe składniki. Wymieszaj 20s/obr8. Jeżeli pasta jest wyjdzie zbyt sucha można dorzucić łyżkę masła i wymieszać 5s/obr 10.

     

Porady

Można dodać łyżkę majonezu.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Pasta z makreli

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy
Are you sure to delete this comment ?