thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
15min
Czas całkowity
15min
porcja/porcje/porcji
0 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
  • TM 31
opublikowany: 22/06/14
zmieniono dnia: 22/06/14

Składniki

  • 50 g mleka
  • 250 g twarogu
  • 80 g ugotowanej kaszy jaglanej
  • 100 g fety
  • 15 sztuk mini papryczek
  • 3 łodygi bazylii
  • 3 łodygi tymianku
  • 4 ostre papryczki,mogą by z zalewy

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. 1. Do naczynia miksującego włożyć twaróg, kaszę jaglana, ser feta, mleko, zmiksować 30s/obr.5.

    2. Uzyskaną masę podzielić na 2 porcje. Do jednej dodać posiekane ostre papryczki, do drógiej rozdrobnione zioła.

    3. Mini papryczki przekroić na pół, wydłubać gniazda nasienne, napełnić je masą ziołową lub ostrą paprykową.

Porady

Danie można udekorować świeżymi ziołami i papryką w proszku.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Papryczki faszerowane

Wydrukuj:

Komentarze