thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
4 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy

Składniki

tatar

  • 1 świeży filet z pstrąga bez skóry
  • 2 ogórki kiszone, opcjonalnie konserwowe
  • sol, pieprz, maggi
  • 2 cebula szalotka
  • 2 łyżki oliwyz oliwek

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Filet obficie skropić  plynną przyprawą maggi i pozostawić w lodówce na 12 godz.

    Do Blokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego" włożyć cebulkę i siekać  sek  obr .wyjąć do  miseczki,natępnie psiekać ogórki  sek  obr .

    Filet pokroic  nożem  w drobna kostke  lub posiekać w Blokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego"   sek  obr,dodać oliwę ,pieprz,wymieszą obrObroty wsteczne"Obroty wsteczne" poz  czas sek.

    Wyłożyc na półmisek posiekane mięso pstrąga obłozyć  cebulką i ogórkiem w dowolny sposób, Smacznego.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

tatar z pstrąga

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy