Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
- TM 31
opublikowany: 01/12/10
zmieniono dnia: 29/11/11
Składniki
- 300 g wisni (rozmrozic)
- 100 g cukru, zelujacego 3 : 1
- 2-4 Mon Cheri praliny
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Wisnie z cukrem gotowac 6min/100°/obr. wsteczne 1
Do kazdego sloiczka wlozyc 1-2 Mon Cheri, wlac goraca konfiture, raz zamieszac i zakrecic.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Trzeba pamietac iz cukier zelujacy zawiera prawie zawsze (chyba ze jest z eko sklepu) rowniez konserwanty. Nie ma sensu chyba robienie przetworow domowych z konserwantami.