thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--

Składniki

  • 250 g twarożku półtłustego
  • 120 g śmietany 12%
  • pęczek szczypiorku
  • pęczek rzodkiewki
  • sól,pieprz, do smaku

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Twarożek i śmietanę, sól i pieprz włozyć do naczynia i miksować czas 15 sek, obr.poz.6.

    Szczypiorek pokroić, rzodkiewkę w kostkę i dołożyć do pasty. Wymieszać czas. 10 sek. obr.poz.1 - pomocna jest kopystka (można też wymieszać samą kopystką). 

    Można też od razu włożyć szczypior i rzodkiewkę na samym początku i rozdrobnić z twarożkiem, ja jednak lubię zdecydowane kawałki rzodkiewki w paście tmrc_emoticons.-)

    Podawać z bułeczkami lub chlebkiem tmrc_emoticons.-)

    Smacznego tmrc_emoticons.-)

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 21 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 21

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Pasta twarogowa z rzodkiewką

Wydrukuj:

Komentarze