
- TM 31
Składniki
tatar
- 1 świeży filet z pstrąga bez skóry
- 2 ogórki kiszone, opcjonalnie konserwowe
- sol, pieprz, maggi
- 2 cebula szalotka
- 2 łyżki oliwyz oliwek
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Filet obficie skropić plynną przyprawą maggi i pozostawić w lodówce na 12 godz.
Do
"Blokada naczynia miksującego" włożyć cebulkę i siekać sek obr .wyjąć do miseczki,natępnie psiekać ogórki sek obr .
Filet pokroic nożem w drobna kostke lub posiekać w
"Blokada naczynia miksującego" sek obr,dodać oliwę ,pieprz,wymieszą obr
"Obroty wsteczne" poz czas sek.
Wyłożyc na półmisek posiekane mięso pstrąga obłozyć cebulką i ogórkiem w dowolny sposób, Smacznego.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze