thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--
  • TM 21
opublikowany: 02/06/12
zmieniono dnia: 02/06/12

Składniki

  • pół główki młodej kapusty
  • 1 kalarepka
  • 4 młode marchewki
  • 1 pęczek koperku
  • 200 g jogurtu greckiego
  • sól,pieprz
  • szczypta cukru
  • ulubione zioła - bazylia,majeranek, lub gotowa mieszanka do sałatek

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Kapustę pokroić na kawałki i włożyć do naczynia, zmiksować czas 15 sek. obr.4 - pomocna jest kopystka, przełożyć do miski, następnie włożyć kalarepkę i marchewki pokrojone na kawałki i zmiksować czas 10 sek. obr. 3-4, pomocna jest kopystka, przełozyć do miski z kapustą. Następnie wlożyć pokrojony koperek i jogurt oraz przyprawy i zmiksować czas 10 sek. obt.3. Sosem polać warzywa i wymieszać. Smacznego tmrc_emoticons.-)

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 21 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 21

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Surówka z kapusty i kalarepy

Wydrukuj:

Komentarze