Czas przygotowania
24h 0min
Czas całkowity
24h 0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
Łatwy
Składniki
SILL MED CITRUS - ŚLEDŹ W KREMOWYM SOSIE Z CYTRUSAMI
Śledzie
- 500-600 gramy filety śledziowe a'la Matias
- 40 gramy majonezu, wykonanego w TM
- 40 gramy śmietany 12%
- 40 gramy śmietany 22%, creme fraiche
- 10 gramy musztardy Dijon
- 5 kropli sosu chili srirach
- 1 porcje skórka z pomarańczy
- 1 porcji skórka z cytryny
- 1 porcje skórki z limonki
- sok z cytryn, z 1/4 sztuki
- sok z limonki, z 1 sztuki
- sok z pomarańczy, z 1/4 sztuki
- 2 łyżki cukru
- sól, do smaku
- czarny pieprz, do smaku
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Filety śledziowe namocz, osusz i pokrój na 1 cm paski
- Do naczynia włóz wszystkie składniki i wymieszaj 10s/obr.4, sos musi być jednolity.
- Dodaj śledzie do sosu, odstaw do lodówki na minimum 24 godziny
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Kategorie przepisów:
Przyjęcie
Bufet
Gotowanie na co dzień
Przystawka
Łatwe
Niedrogie
Karnawał
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Skandynawska
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze