![thumbnail image 1](https://pl.rc-cdn.community.thermomix.com/recipeimage/jm5p3n6e-761cf-184927-cfcd2-pur8l0vi/6d09badf-f441-4d08-b0d0-411ca299257e/main/jaskolcze-gniazda.jpg)
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
Poziom
--
- TM 31
opublikowany: 04/13/11
zmieniono dnia: 11/29/11
Składniki
- 600 g mięsa wieprzowego
- 10 łyżek bułki tartej
- 1 jajo
- sól, pieprz
- kilka ugotowanych jajek
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Do naczynia miksującego włożyć lekko zmrożone kawałki mięsa i rozdrobnić 3 min. /obr.9. Do miesa dodać pozostałe składniki, przyprawić do smaku i wymieszać 30s/obr.5.
Obrane jaja obłozyc warstwą mięsa (ok. 0.5cm), obtoczyć w bułce tartej i usmazyć. Przed podaniem przekroić każdy ktlet na pół.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
ale ładnie wyglądają i pewnie tak smakkują
Pewnie się da tylko zawiń w folię![Party Party](/bundles/tmrcfront/js/tinymce-plugins/tmrc_emoticons/img/party.png)
Wygląda fantastycznie, a da się to zrobić na varomie? Może ktoś próbował i wie jak wyjdzie?
Are you sure to delete this comment ?