Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
- TM 31
opublikowany: 08/04/13
zmieniono dnia: 08/04/13
Składniki
wersja zielona
- 100 g kiszonej kapusty
- 1/2 pęczka Natki pietruszki
- 1 łyżek miód jeśli kapusta jest mocno kwaśna
- 200 g wody
wersja czerwona
- 100 g kiszonej kapusty
- 150 g pomidorów z puszki lub swiezych
- 200 g wody
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęTen przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Super przepis. Na pewno !
napewno są bardzo zdrowe , przepis do wypróbowania
Bardzo ciekawy przepis Dodałam do wypróbowania Pozdrawiam
Ale kolorowe koktajle napewno sa pyszne i zdrowe. Dodaje do wypróbowania pozdrawiam
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję
Dziękuję za całość dołożone do wypróbowania
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Koktajle fajnie wyglądają ,ale bardzo proszę bliżej opisać proces tworzenia ,bo chyba Ci się gdzieś zawieruszył
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Pijąc 3 razy dziennie można skutecznie chronić się przed wszelkimi " wiosennymi infekcjami" .......i nie tylko