Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
4
porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
- TM 21
opublikowany: 17/07/13
zmieniono dnia: 17/07/13
Składniki
KOKTAJL
- 500 ml jogurtu naturalnego ( może być odtłuszczony )
- 450 g czerwonej porzeczki
- 50 ml grenadyny ( mała buteleczka )
- 200 g cukru ( opcjonalnie )
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Porady
1. Jeżeli komuś nie przeszkadzają pestki przecieranie przez sitko można pominąć .
2. Ilość cukru można regulować według własnego smaku lub jeżeli ktoś lubi kwaskowe koktajle nie dawać wcale.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 21
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Potwierdzam "Niebo w gębie" Pozdrawiam
Przepyszny koktajl " Niebo w gębie " Polecam !
Grażynko próbuj i daj znać czy smakował " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" alt="" height="19" width="19">
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" alt="" height="19" width="19">Verciu trudno mi powiedzieć czy zawartość jest taka sama,pewnie tak -moja Grenadina jest gęstawa, ale lejąca i dość słodka" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" alt="" height="19" width="19">
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="" height="19" width="19"> Wiadomo etykiety się różnią , bo Twoja to włoska produkcja " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" alt="" height="19" width="19"> Wypróbuj i daj znać " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" alt="" height="19" width="19"> Buziaki
[[wysiwyg_imageupload:752:]]
Moniko dziękuję za przepis i wszystkie komentarze. Przepis wykorzystam jak kupię porzeczki i syrop
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" alt="" height="19" width="19"> Elu syrop miętowy mam jak pisałam , ale chwile temu wróciłam z MAKRO i kupiłam sobie świeżej mięty i bazyli w doniczkach - więc spróbuje taką kombinacje " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" alt="" height="19" width="19">
Moniko, ocet z granatów używam do marynat do mięs i do sosów: mięsa maja taki orientalny, niepowtarzalny smak i aromat Doprawiam nim także gotowana kapustę czerwona PYCHA
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Moniko, koktajl zrobiłam z połowy porcji i ledwo się ruszam Grenadiny nie miałam ale skorzystałam z podpowiedzi małgosi i dodałam mięty -kilka listków prosto z ogródka Efekt -pyszny, orzeźwiajacy koktajl na śniadanie Dzięki
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="" height="19" width="19"> Małgosiu musiał wyjść ciekawy smak z miętowym syropem - mam spróbuje " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="" height="19" width="19"> Grenadina nadaje koktajlowi wyrazisty kolor i oczywiście łagodzi kwaskowy smak porzeczki " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="" height="19" width="19">
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="" height="19" width="19"> Dziękuje za komentarz i ciesze się ,że smakował " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="" height="19" width="19">.