thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
1min
Czas całkowity
1min
porcja/porcje/porcji
1 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy

Składniki

BIO KAKAO

wykonanie

  • 200 gramów mleczka ryżowego lub migdałowego, wykonanego w TM
  • 1 płaskiej łyżeczki karobu bio
  • 1 płaskiej łyżeczki miodu lub melasy

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki umieścić Blokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego" czas 10 s, obr. 6

Porady

Bio Kakao ma mnóstwo przyswajalnego magnezu,potasu,wapnia i żelaza Przygryzając świeże lub suszone owoce przyswajamy tego żelaca więcej. Smacznego tmrc_emoticons.)

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 6 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 6
    W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

BIO KAKAO

Wydrukuj:

Komentarze