Czas przygotowania
5min
Czas całkowity
5min
porcja/porcje/porcji
1
porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
Składniki
marynata
- 2 łyżki musztardy francuskiej
- 2 łyżki MASŁA 82%
- 1 łyżeczek cukru
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Wszystkie składniki wymieszać na gładką masę, nie szybciej niż na obrotach 5 aby nie zmielić ziaren gorczycy.
Nacierać całe mięso dzika i odstawić na kilka godzin w zimne miejsce.
marynata do dzika
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Czy ten przepis może się sprawdzić też przy sarninie?
Mam na imię MONIKA! Witam wszystkich!!
Are you sure to delete this comment ?