thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
1 porcja/porcje/porcji
Poziom
--

Składniki

1 serek camembert, 1 jajko,masło klarowane,bułka tarta,sół,pieprz,dżem z żurawiny,melon , czerwone winogrona, lampka wina

  • 1 porcji serek camembert

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Rozbijamy jajko motylkiem dodając sól i pieprz(szczypta) minuta na 4 , maczamy w jajku serek,potem w bułce tartej ,jeszcze raz w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.Kładziemy na rozgrzanym tluczczu i smażymy aż do zarumienienia , serek ma być mięki apo przekrojeniu ciągnąco-lejącu.Smarujemy żurawiną.Podajemy z plastrami melona, czerwonymi winogronami i lampką wina.Wyśmienita zakąska.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

cramembert w panierce z żurawiną podawany z melonem i czerwonym winogronem

Wydrukuj:

Komentarze