Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
Poziom
--

Składniki

  • 300 g wisni (rozmrozic)
  • 100 g cukru, zelujacego 3 : 1
  • 2-4 Mon Cheri praliny

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Wisnie z cukrem gotowac 6min/100°/obr. wsteczne 1

    Do kazdego sloiczka wlozyc 1-2 Mon Cheri, wlac goraca konfiture, raz zamieszac i zakrecic.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Mon Cheri - Konfitura

Wydrukuj:

Komentarze

  • lipca 29, 2015 at 18:31

    Trzeba pamietac iz cukier zelujacy zawiera prawie zawsze (chyba ze jest z eko sklepu) rowniez konserwanty. Nie ma sensu chyba robienie przetworow domowych z konserwantami.

     

Are you sure to delete this comment ?