Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--
  • TM 21
opublikowany: 10/04/11
zmieniono dnia: 29/11/11

Składniki

  • 90 g cukru
  • 60 g orzechów laskowych
  • 100 gtwardej czekolady najlepiej gorzkiej ( ale może być mleczna)
  • 70 g masła
  • 1 MT mleka

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Cukier, orzechy i czekoladę w kawałkach zmielić w naczyniu miksującym - czas 30 sekund, obroty poz. Turbo.

    Dodać mleko, masło i mieszać - czas 3 minuty / temperatura 50 stopni/ obroty poz.2.

    Masę przełozyć do słoiczka i przechowywać w lodówce.

    Podawać z chlebem lub bułką - ulubiony przysmak mojego synka tmrc_emoticons.-).

    Smacznego tmrc_emoticons.-)

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 21 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 21

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Krem orzechowo-czekoladowy

Wydrukuj:

Komentarze

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY

Znajdź podobne: