thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
1h 30min
Czas całkowity
1h 30min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
Łatwy

Składniki

potrzebne

  • 125 g cebuli
  • 175 g ogórków kiszonych
  • 420 g wędzonej troci
  • 6 jajke
  • 2 czubate łyżki majonezu
  • 4 łyżeczki musztardy, sarepskiej
  • 0,5 łyżeczki soli
  • 0,5 łyżeczki pieprzu, mielonego

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na kawałki. Do naczynia miksującego włożyć cebulę obraną, przekrojona na cztery części oraz ogórki kiszone pokrojone na kawałki, rozdrobnić 5 sekund/obr. 5. Składniki zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego. Dodać obraną z ości wędzoną troć, jajka, majonez, musztardę i pieprz, zmiksować 30 sekund/obr. 4,5. Dodać sól, wymieszać 10 sekund/obroty wsteczne/obr. 3.

Porady

Po więcej inspiracji zapraszam na mojego bloga https://madebymycha.pl/

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 6 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 6
    W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Pasta z wędzonej troci

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy
Are you sure to delete this comment ?