thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
10min
porcja/porcje/porcji
0 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy

Składniki

PASTA

  • 1 łyzka oleju kukurydzianego
  • opcjonalnie:, odrobina chili
  • sól do smaku
  • 1 łyżeczka suszonej czerwonej papryki
  • 1/3 łyżeczki kminu rzymskiego
  • 1-2 łyżki soku z cytryny
  • kiełki rzodkiewki
  • 1 puszka czerwonej fasoli, - odsączona
  • 1-2 kiszone ogórki
  • 1-2 ząbki czosnku
  • 2 małe czerwone cebule
  • 3-4 gałązki kolendry lub pietruszki

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    PASTY
  1. 1.W suchym naczyniu posiekać natkę kolendry lub pietruszki 5 s. / obr.6


    2.Dodać cebulę przekrojoną na ćwiartki i czosnek, posiekać 5 s. / obr.5


    3.Dodać ogórki i odsączoną fasolę, posiekać 4-7 s. / obr.4. Zgarnąć kopystką na dno naczynia.


    4.Dodać resztę składników i wymieszać 5-10 s. / obr.Wsteczne 3

Porady

Pastą można napełniać kruche babeczki lub podawać z pieczywem czosnkowym, grzankami.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Pasta z czerwonej fasoli z kiełkami

Wydrukuj:

Komentarze