Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
Składniki
- 200 gramów wody
- 75 gramów cukru
- 10 gramów maizeny/skrobi kukurydzianej
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Skladniki wlozyc do naczynia: 12min / 90° / obr 3. Jesli wyjdzie za rzadkie- dodac troche cukru; jesli za geste- troszke wody. Po przygotowaniu, poczekac 2min ( przestygnie chwilke) i pokrywac ciasto. Nie nadaje sie do przechowywania.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
DZIEWCZYNY SKROBIA KUKURYDZIANA JEST DO TEGO LEPSZA BARDZIEJ WYJDZIE PRZEJRZYSTE I DELIKATNIEJSZE, A ZIEMNIACZANA BARDZIEJ BUDYNIOWE.NIEDAWNO ROBILAM KREM BRULE I ZAMIAST KUKURYDZIANEJ UZYLAM ZIEMNIACZANEJ SKROBI I FAKTYCZNIE TO BYL BLàD.
Dzięki Gabi za pomoc będę musiała sobie kupić
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję
Magi, skrobia ziemniaczana to coś innego od kukurydzianej. Ja sprawdziłam. Skrobię kukurydziana kupiłam sobie na allegro. Inaczej nazywa się maizena, a jest to produkt niemieckiej firmy Classic. Jak dasz w wyszukiwarce skrobia ziemniaczana, to wyswietli się wiele ofert. To nie jest drogi produkt i sprawdza się pzy robieniu kremów w/g receptur Veroniki.
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"
Nie mam pojecia, szczerze mòwiac... Wybadam sprawe i dam ci znac
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
Vercia a można skrobię kukurydzianą zastąpić mąką ziemniaczaną ??????
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję