Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
8 porcja/porcje/porcji
Poziom
--

Składniki

deser

  • 200 g cukru
  • 1250 g zimnej wody
  • 4 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 200 g żurawiny

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    Kisiel z żurawiny lub czarnej porzeczki
  1. Do naczynia miksującego wkładam 200 g owoców (świeże lub mrożone) i 200 g cukru - 15 s/obr.8.

    Dodaję 1250 g wody i 4 pełne łyżki mąki ziemniaczanej. 15 min./temp. 100 stopni C, obr.2.

    Smacznego tmrc_emoticons.)

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Kisiel z żurawiny lub czarnej porzeczki

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy
Are you sure to delete this comment ?