Czas przygotowania
1min
Czas całkowity
1min
porcja/porcje/porcji
10
porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
- TM 31
opublikowany: 21/06/12
zmieniono dnia: 12/01/19
Składniki
Pastę twarogowo - rybną
- 200 g twarogu, najlepiej chudy
- 120 g ryby wędzonej, pikling,makrela lub inna
- 40 g cebuli
- 1/2 łyżeczki musztardy, najlepiej ostrej
- 1 szczypty soli
- 1/2 pieprz biały, może być czarny
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Pokrojoną cebulę rozdrabniamy 6 s obr4
- Pozostałe skladniki wrzucamy do pojemnika i miksujemy 10 s obr 4
- Ewentualnie doprawiamy do smaku i mieszamy 3 s obr 2
- Przekladamy do innego pojemnika. Pasta jest gotowa do spożycia od razu po zrobieniu.
Pasta
Porady
Pasta świetnie nadaje sie na kolacje podawana z ogórkami małosolnymi.
Można stworzyć 2 warianty pasty :
1. W pkt 1. do cebuli dodać 1 małego ogorka kiszonego i zmiksować razem.
2. w pkt 2 do skladników zamiast musztardy mozna dodać 1/2 łyzki ketchupu pikantnego.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Bardzo dobra. Ja zroobiłam bez musztardy i też jest ok.