![thumbnail image 1](https://pl.rc-cdn.community.thermomix.com/recipeimage/7n1l9mhg-c3bad-831456-cfcd2-b67ttgwf/c9f5b2ea-74d9-4335-b8d1-f55cdc204165/main/pasta-twarogowo-rybna.png)
- TM 31
Składniki
Pastę twarogowo - rybną
- 200 g twarogu, najlepiej chudy
- 120 g ryby wędzonej, pikling,makrela lub inna
- 40 g cebuli
- 1/2 łyżeczki musztardy, najlepiej ostrej
- 1 szczypty soli
- 1/2 pieprz biały, może być czarny
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Pokrojoną cebulę rozdrabniamy 6 s obr4
Pozostałe skladniki wrzucamy do pojemnika i miksujemy 10 s obr 4
Ewentualnie doprawiamy do smaku i mieszamy 3 s obr 2
Przekladamy do innego pojemnika. Pasta jest gotowa do spożycia od razu po zrobieniu.
Pasta
Porady
Pasta świetnie nadaje sie na kolacje podawana z ogórkami małosolnymi.
Można stworzyć 2 warianty pasty :
1. W pkt 1. do cebuli dodać 1 małego ogorka kiszonego i zmiksować razem.
2. w pkt 2 do skladników zamiast musztardy mozna dodać 1/2 łyzki ketchupu pikantnego.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Bardzo dobra. Ja zroobiłam bez musztardy i też jest ok.
Are you sure to delete this comment ?